Coca Cola HBC B-H Sarajevo ulaže u razvoj lokalne zajednice i podržava veliki broj projekata i lokalnih inicijativa u svim dijelovima Bosne i Hercegovine.

Zahtjev za pokroviteljstvo i donacije možete poslati na e-mail donacije.sponzorstva@cchellenic.com ili elektronskim putem pomoću obrasca na našoj internetskoj stranici.

Ako je Vaš projekt odabran za saradnju, naši službenici iz nadležnih odjela će Vam se javiti u roku trideset radnih dana s uputama o daljem toku postupka odobrenja donacija ili pokroviteljstava.

Ako Vaša molba nije odobrena, nećete primati nikakve dalje obavijesti.

U skladu s našim strateškim prioritetima, kao društveno odgovorna kompanija čiji je cilj održivo poslovanje, podržavamo projekte koji nude dugoročna rješenja i donose konkretne promjene koje imaju povoljan učinak na lokalnu zajednicu.

Pri donošenju odluka o sponzorstvima i donacijama prednost imaju projekti u čijem su centru:

Molimo Vas da imate na umu da naša kompanija nije pokrovitelj i ne daje donacije pojedincima. Sarađujemo, međutim, s velikim brojem organizacija koje pomažu široj zajednici i na raspolaganju su pojedincima.

Molba za donaciju ili pokroviteljstvo neće biti odobrena iz jednog od sljedećih razloga:

Zahvaljujemo na javljanju i želimo Vam uspjeh.

Odjel za komunikacije i odnose s javnošću
Coca‑Cola HBC B-H Sarajevo

Podaci

O projektu

Očekivana podrškaAko ste odabrali podršku u vidu proizvoda Coca-Cole HBC, navedite proizvode i količine. Ako ste odabrali finansijsku podršku, navedite željeni iznos.

Promocija projekta

OBAVJEŠTAVANJE JAVNOSTI O PROJEKTU I NJEGOVIM REZULTATIMA
Coca-Cola HBC B-H Sarajevo vodi računa o zaštiti privatnosti svih posjetilaca internetskih stranica www.coca-colahellenic.com i ličnih podataka dostavljenih putem stranica. Unosom podataka na internetskim stranicama dajete nam saglasnost za njihovu upotrebu i prijenos u svrhu donošenja odluke o pokroviteljstvu ili donaciji. Sve lične podatke (npr. ime i prezime, adresa, broj telefona ili e-mail) koje prenesete na internetske stranice putem e-maila ili bilo kojim drugim putem Coca-Cola HBC B-H Sarajevo upotrijebit će u postupku donošenja odluke o sponzorstvu ili donaciji. Sve ostale informacije i podaci koje prenesete na internetske stranice, poput pitanja, komentara, sugestija i dr., neće se smatrati povjerljivim podacima niti će se smatrati da nad njima polažete pravo. U slučaju zloupotrebe Coca-Cola HBC B-H Sarajevo zadržava diskrecijsko pravo da vam onemogući pristup svim ili pojedinim internetskim stranicama. Slažem se s uslovima.