ŠTA JE COKE SUMMERSHIP?

Savršena ljetna doza znanja i pravog poslovnog iskustva, koje će vam pomoći da iskoristite svoj potencijal i profesionalno se usavršite.

Program Coke Summership nudi dragocjeno iskustvo svim ambicioznim mladim ljudima spajajući naobrazbu i radionice, rad s mentorima i stvarno poslovno iskustvo.

Praksa traje šest sedmica, od 17. juna do 26. jula 2019.

mladi iz Summership programa  prave selfi
KO SE MOŽE PRIJAVITI?

Prijaviti se mogu studenti svih univerziteta, viših i visokih škola u Bosni i Hercegovini, a praksa će se održavati u prostorima Coca-Cole HBC B-H u Sarajevu, Mostaru, Tuzli, Banjoj Luci i Bihaću.
Prijave su otvorene do 29. aprila 2019.

O PROGRAMU COKE SUMMERSHIP

Postupak odabira kandidata za program Coke Summership sastoji se od mrežnog testa, psihometrijskog ispitivanja i intervjua. Praksa će se održavati u uredima Coca-Cole HBC B-H u Sarajevu, Mostaru, Tuzli, Banjoj Luci i Bihaću.
Praksa traje šest sedmica, od 17. juna do 26. jula 2019, a svaki polaznik dobija vlastiti projekt na kojem će raditi pod vodstvom mentora.

Polaznici će se tri dana u sedmici posvetiti projektu, a preostala dva učestvovati na predavanjima i radionicama, koje će voditi vrhunski menadžeri Coca-Cole HBC B-H, ali i stručnjaci iz poslovnih organizacija s kojima kompanija sarađuje.

Tokom šest sedmica prakse polaznici će pod stalnim vodstvom mentora stjecati vještine upravljanja projektima i prezentacijske vještine, usavršavati poslovnu komunikaciju, učiti kako efikasno upravljati vremenom te stjecati još mnoštvo vještina nužnih za razvoj uspješne karijere.

Ukupno će 20 kandidata dobiti priliku za praksu Coke Summership, a svi koji uspješno završe program dobit će potvrdu o završenoj praksi i ući u bazu za moguće buduće zaposlenike Coca Cole HBC B-H.

Radost, polet, želja za znanjem i timski rad riječi su koje će obilježiti iskustvo svakog polaznika programa Coke Summership.

Prijavite se za program Coke Summership već danas i učinite prvi veliki korak u svojoj karijeri! Svoju biografiju i molbu pošaljite na https://cchellenic.csod.com/ux/ats/careersite/19/home?c=cchellenic&lang=en-GB do 29. aprila 2019.